O nama

Dvije kreativne žene čija mašta nema granica, Maša Barišić i Ana Grzunov, osmislile su i pokrenule Atelje na br. 1 - epicentar kreativne zabave.

Kako to obično biva tamo gdje je kreacija na djelu, slobodna i nesputana - tim je narastao za još nekoliko članova! Svi su ludo kreativni i super zabavni, idealni vodiči na putu spoznaje tvog unutarnjeg umjetnika.

Upoznaj ih!

Tim

Maša Barišić

Svoje je olovke, bojice, ugljene i kistove izbrusila na Umjetničkom sveučilištu Lincoln u Engleskoj.

Radionice često započinje zabavnim razgibavanjem za opuštanje, razbijanje straha od praznog papira i pokretanje kreativnih vijuga - možeš si čak i reći da ideš na “trening” kod Maše.

masabarisic.wixsite.com/artist

Ana Grzunov

Ana izrađuje scenografiju, kostime, dekorativne, didaktičke i zabavne predmete!

Uz Laboratorij zabave, korporativne kreativne evente, razna humanitarna događanja, akcije za potrebitu djecu i životinje, Ana, zajedno s Mašom, drži atelje na okupu i stoji iza tvog novog najdražeg mjesta u Zagrebu - Ateljea na br. 1!

www.laboratorijzabave.hr
www.zoozid.com

Tajana Sisgoreo

Tajana će vjerojatno biti tvoj prvi kontakt s Ateljeom na Br.1.Ona je glas iza naših postova, objava na društvenim mrežama i strpljivo će odgovoriti na sva tvoja pitanja.

Obožava bicikl i putovanja. Ima zarazan osmijeh i crni pojas u komunikaciji.

Maja Bachler

Ova svestrana umjetnica završila je Likovnu akademiju i Sociologiju i najkul je profa oba predmeta u jednoj zagrebačkoj gimnaziji. Osim što je profa, vrlo je produktivna autorica koja kontinuirano razvija svoj talent, a usvojeno znanje rado dijeli s drugima.

Naslikaj se kod Maje, jer nigdje osim u Ateljeu na br. 1 nema ovako kul radionice slikanja!

www.majabachler.com

Helena Ohnjec

Ovu autoricu četiriju javnih skulptura krasi beskrajno strpljenje i veliki osmijeh. Kada sjedi za glinom i stvara, iz nje zrači smiraj do te mjere da ju zovemo “naš keramički Yoda”. A glina upravo to i traži, tome te uči - smirenosti i prepuštanju iz kojih proizlaze zen momenti ovjekovječeni u keramici.

Budi kao Helena!

Facebook
Instagram

Luka Vucić

Osim što je radio kao grafički freelancer, Luka je širio svoje krake skoro u svim područjima umjetnosti, od glume, scenografije, pa sve do produkt dizajna, ilustracije, glazbe, animacije i na kraju filma.

Stop animacija je njegova posebna strast koju s tobom dijeli na radionici u Ateljeu na br. 1.

www.studiovucic.com

Prijatelji

Laboratorij zabave

Laboratorij zabave i Atelje na br. 1 vole se javno, i to od samih početaka. Može se čak reći da je Atelje u ovoj priči zapravo mlađi brat. No, vratimo se ipak malo u prošlost.

Laboratorij zabave osnovale su dvije kreativke koje se, zahvaljujući svojim (međusobno različitim) afinitetima, ljubavima i strastima, savršeno nadopunjuju. I dok je jedna od njih - Dijana Zorić, rođena performerica čijim venama kolaju najljepše priče, druga - Ana Grzunov, svoju kreativnost, među ostalim, izražava i kroz likovnost. Njihovi se snovi, ideje i zamisli uspješno isprepliću već više od 7 godina, pa je tako Laboratorij zabave postao jedinstveno mjesto u gradu gdje možete proslaviti najzabavniji rođendan, provesti čitavo ljeto u najluđim, ali i edukativnim kampovima, osigurati si nezaboravan korporacijski event ili pak doista svašta lijepoga naučiti na najrazličitijim radionicama.

A iz jedne takve radionice – pogađate, likovne, rodila se ideja o nastanku Ateljea na br. 1. Naime, Ana je ubrzo shvatila kako postoji ozbiljan interes za učenjem likovnih tehnika i vještina u kombinaciji sa sjajnim druženjem, te je, ohrabrena tom spoznajom, zajedno s kolegicom Mašom Barišić, otvorila Atelje na br. 1. I tako se ove dvije priče nastavljaju razvijati svaka u svom smjeru, ali istodobno se međusobno podržavajući u svakoj prilici. Tako
će, na primjer, ekipa Ateljea i njihove kreativne ideje biti dio svakog korporativnog eventa u organizaciji Laboratorija zabave.

Primjera ima puno, kao i veselih suradnji kojih si, također međusobno, želimo još jako, jako puno!

www.laboratorijzabave.hr

mood.works

Mood je dizajn studio iz Zagreba, specijaliziran, kako sami kažu, „za izradu stvari“. I to stvari koje ljudima donose osmijeh na lice. Ili ih tjeraju na razmišljanje. Kažu da jako vole svoj posao, a mi to bez zadrške možemo potvrditi.

Ponosni smo da se u njihovom šarenom portfoliu nalazi i naša web stranica, koja se tu našla uz bok s kreativnim rješenjima za jedinstveni zagrebački street art festival Cest is the best, Visibaba Brewery, Mokumorie,
Pivaru Patuljak te mnoge druge.

I ovim putem zahvaljujemo im na nepogrešivoj kreativnoj niti vodilji i prijateljstvu.

www.mood.works

Obrt Juriček

Znate onu staru poslovicu koja kaže kako bez alata nema zanata? E pa i mi je se držimo! Jer uzalud bi nam bila sva naša kreativnost, mašta i vještine kada ih ne bismo imale čime pretočiti u likovnost. Vodene boje, tempere, ulja, ugljen, olovke, kistovi, platna, papir, glina…Sve to i mnogo više već dvadesetak godina nabavlja i nudi obrt za trgovinu Juriček.

U poslu su posvećeni želji da svojim kupcima ponude najbolju moguću kvalitetu po najpovoljnijim cijenama, što i mi možemo potvrditi, iz vlastitog iskustva. I kao što smo mi prepoznali njih, tako su i oni prepoznali nas i redovito nas opskrbljuju svim mogućim i nemogućim priborom uz kojega naše radionice u trenutku zaiskre, ruke same vuku linije, zidovi i stolovi napune se bojama, oblicima i kompozicijama, a mašta slobodna i bez granica samo leti.

www.juricek.hr

raspored

pon

uto

sri

čet

pet

sub

ned

17 - 19
keramika (početno)
popunjeno

17 - 19
crtanje
(početno)

 

17 - 19
keramika(početno)popunjeno

18 - 2o
ilustracija
(popunjeno)

19.15 - 21.15 keramika(početno)

 

 

 

19.15 - 21.15 keramika(napredno- popunjeno)

19.15-21.15 keramika (početna
popunjeno)

 

19 - 21
crtanje
(popunjeno)

19-21

slikanje

19.15-21.15 ilustracija

raspored

ATELJE NA BR.1, Ulica Republike Austrije 1, 10000 Zagreb, OIB: 34982984828 ateljenabr.1@gmail.com, +385 95 563 6279
crossmenu