Gloria Glam u Ateljeu – kad naš prostor pokaže što zna!

Da naš prostor u Austrijskoj odiše vintage šarmom, u to se već uvjerio svatko tko ga zna – mnogi su se već zaljubili u njega! To je ta ljepota starih gradskih stanova, koji u sebi nose duh boema i jednostavno zovu na kreativno stvaranje. A mi, naravno, nikad ne odolijevamo!

Sretni smo i ponosni što su kroz naš stan već prošli (i i dalje prolaze) brojni gradski umjetnici, kreativci i oni koji se tek zaljubljuju u umjetnost. Mnogi od vas tu su prvi put stali pred papir, glinu ili slikarsko platno, stekli nove frendove i super se zabavljali – bilo je tu cuge, i gužve i smijeha, i legendarnih fora koje još prepričavamo. Jednostavno, stan je „živ“ – što bi neki rekli, samo što ne govori!

A ovaj put je zbilja imao što reći! Drago nam je što smo u njemu ugostili kreativnu ekipu iz Gloria Glam koja je bila u potrazi baš za takvim prostorom, koji živi umjetnost i kroz nju priča priču. U njemu su održali snimanje editorijala za novu H&M kolekciju Treasure Forever koja, kako kažu prijatelji iz Gloria Glam, „odaje počast hirovitim i bezbrižnim maštarijama i bajkama“. Jako nam se sviđa taj opis i mislimo da se sjajno uklapa i u Atelje!

U njoj su pozirale kreativne žene u čijim radovima volimo uživati, a naš prostor oko njih spremno se i vješto uklopio u film – rezultat su ozbiljno genijalne fotke!

Bacite oko na fotke sa snimanja i naravno, na sve behind the scene – prepoznajte svoje omiljene kutke i opet se zaljubite u svakoga od njih!

raspored

pon

uto

sri

čet

pet

sub

ned

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.12. u 17 h, božićna radionica za djecu

4.12., 17-18.30 h, radionica oslikavanja gotovih šalica (za odrasle)

 

 

11.12., 17-19 h, radionica izrade keramičkih ornamenata za Božić (za odrasle)

15.12., 17-19 h božićna radionica, izrada keramičkih svijećnjaka (za odrasle)

raspored

Prijavi se na newsletter

ATELJE NA BR.1, Ulica Republike Austrije 1, 10000 Zagreb, OIB: 34982984828

E-mail: ateljenabr.1@gmail.com

 

crossmenu