Gloria Glam u Ateljeu – kad naš prostor pokaže što zna!

Da naš prostor u Austrijskoj odiše vintage šarmom, u to se već uvjerio svatko tko ga zna – mnogi su se već zaljubili u njega! To je ta ljepota starih gradskih stanova, koji u sebi nose duh boema i jednostavno zovu na kreativno stvaranje. A mi, naravno, nikad ne odolijevamo!

Sretni smo i ponosni što su kroz naš stan već prošli (i i dalje prolaze) brojni gradski umjetnici, kreativci i oni koji se tek zaljubljuju u umjetnost. Mnogi od vas tu su prvi put stali pred papir, glinu ili slikarsko platno, stekli nove frendove i super se zabavljali – bilo je tu cuge, i gužve i smijeha, i legendarnih fora koje još prepričavamo. Jednostavno, stan je „živ“ – što bi neki rekli, samo što ne govori!

A ovaj put je zbilja imao što reći! Drago nam je što smo u njemu ugostili kreativnu ekipu iz Gloria Glam koja je bila u potrazi baš za takvim prostorom, koji živi umjetnost i kroz nju priča priču. U njemu su održali snimanje editorijala za novu H&M kolekciju Treasure Forever koja, kako kažu prijatelji iz Gloria Glam, „odaje počast hirovitim i bezbrižnim maštarijama i bajkama“. Jako nam se sviđa taj opis i mislimo da se sjajno uklapa i u Atelje!

U njoj su pozirale kreativne žene u čijim radovima volimo uživati, a naš prostor oko njih spremno se i vješto uklopio u film – rezultat su ozbiljno genijalne fotke!

Bacite oko na fotke sa snimanja i naravno, na sve behind the scene – prepoznajte svoje omiljene kutke i opet se zaljubite u svakoga od njih!

raspored

pon

uto

sri

čet

pet

sub

ned

17 - 19
keramika
(početno)

 

 

 

 

 

 

početak

 

13.12.

 

17-19 ilustracija

 

 

 

 

 

 

 

raspored

Prijavi se na newsletter

ATELJE NA BR.1, Ulica Republike Austrije 1, 10000 Zagreb, OIB: 34982984828

E-mail: ateljenabr.1@gmail.com

Broj mobitela: +385 95 563 6279 (Ana Grzunov), +385 91 171 0792 (Maša Barišić)

Napomena: Telefonske pozive primamo isključivo radnim danima (pon-pet) od 9 do 17 h. Ukoliko trebate informaciju izvan radnog vremena, javite se našem administratoru putem emaila.

crossmenu