Keramika (napredni)

Idemo dalje! Na početnom smo tečaju svladali osnove pretvaranja gline u keramiku, a sad je vrijeme za još više prakse. Ponovno uranjamo rukama u glinu i uživamo u njenoj opuštajućoj moći. Osjećaj opuštanja je kao fina kava, umirujući čaj ili neodoljiv slatkiš: a baš su oni tema naprednoga tečaja!

Oduvijek ste maštali o japanskom setu ili raskošnom čajniku u stilu Jane Austen? Sjećate se Wonderlanda i kutija za kekse ( eat me!) i starinskih bakinih kutija za šećer, koji svakom stolu daju dašak luksuza? Sad je prava prilika da ih sami izradite i to u pravom lončarskom kolu! Osjetite glinu u pravom old school stilu i u svoje rituale unesite nov duh. Vikend kava s društvom, chill sa samim sobom ili zasluženo opuštanje pred odlazak u krevet nek' bude u stilu kojeg ste kreirali!

Tečaj je namijenjen onima koji su već bili kod nas na osnovnom tečaju keramike te onima koji nisu, ali smatraju da imaju dovoljno prethodnog iskustava s glinom da mu se pridruže. Sve ostale pozivamo da nam se priključe na početnom tečaju.

Podaci o tečaju

VODITELJ/ICA: Šimun Tolić
MJESTO ODRŽAVANJA: Atelje na br.1 Republike Austrije 1 (u dvorištu, prvi kat)
CIJENA TEČAJA: 690 kn / 91,58 eur
TRAJANJE: 1 mjesec (4 dolazaka jednom tjedno po puna 2 sata)
UPUTE ZA PLAĆANJE: Kad ispunite prijavnicu, na mail će vam stići uputstva za uplatu. Mail o ostalim detaljima vezanim za radionicu dobit ćete kad se grupa popuni ostalim umjetničkim dušama. Vidimo se uskoro i radujemo susretu! Vaš Atelje na broju 1

Upisi

Zbog velikog interesa za naše radionice svaki mjesec vršimo nove, friške upise. Za neke radionice čak i više puta, što nas neizmjerno veseli i inspirira. Volimo što volite vibru Ateljea. Činimo je zajedno i stvaramo kroz umjetnost!

Zainteresirani za naše radionice mogu nam se javiti na ateljenabr.1@gmail.com . Želite li mjesto u određenom terminu, potrebna je potvrda nužnom rezervacijom. Upute za uplatu uslijedit će na mail. Tu smo za sva pitanja i dodatne informacije!

PRIJAVE: otvorene
POČETAK NASTAVE:

Galerija

Česta pitanja

Moram li imati prethodno iskustvo?
Ne! Potrebna vam je samo volja! Svaki naš tečaj osmišljen je tako da vas postepeno vodi kroz usvajanje određene tehnike bez obzira jeste li ste početnik ili imate prethodnog iskustva.

Da li su materijali uključeni u cijenu?
Da! Mi osiguravamo sve materijale koji će vam biti potrebni tokom tečajeva i radionica.

Što ako ne mogu doći na neki od termina zbog neodgodivih obveza ili bolesti?
U dogovoru s voditeljeljicom radionica dogovarate eventualne odrade. Nažalost ne možemo svaki izostanak odrađivati, sve ovisi o prirodi izostanka.

Gdje mogu pratiti raspored budućih tečajeva i radionica?
Raspored možete pratiti na našoj web stranici te putem društvenih mreža (Facebook i Instagram), gdje objavljujemo početak upisa. Ako se predbilježite na newsletter, na vaš email stiže obavijest o upisima i novostima u Ateljeu na br.1

Postoji li nekakav popust ako upišem dva tečaja?
Da. Popust ostvaruju svi oni koji ponovno upišu tečaj kod nas. Isto vrijedi i ako se upiše više tečajeva odjednom.

Postoji li poklon bon tako da mogu pokloniti neki od tečajeva dragoj osobi?
Naravno! Posebno dizajnirani poklon bon možete pokloniti dragoj osobi u bilo kojem iznosu, za bilo koju prigodu. Poklon bon vrijedi 6 mjeseci.

Izlažemo li negdje naše radove?
Na kraju zimske i proljetne sezone u Ateljeu na br.1 organiziramo druženje i izložbu polaznika svih naših radionica. Svi su pozvani!

Kako se plaćaju pop-up radionice?
Plaćanje se vrši uplatom internet bankarstvom na naš račun.

Održavate li radionice za djecu?
Ne. Ali organiziramo jedinstveni umjetnički rođendan. Više o rođendanu u Ateljeu na br.1 saznajte ovdje

Prijavnica

raspored

pon

uto

sri

čet

pet

sub

ned

17 - 19
keramika
(početno)

 

 

 

 

 

 

početak

 

13.12.

 

17-19 ilustracija

 

 

 

 

 

 

 

raspored

Prijavi se na newsletter

ATELJE NA BR.1, Ulica Republike Austrije 1, 10000 Zagreb, OIB: 34982984828

E-mail: ateljenabr.1@gmail.com

Broj mobitela: +385 95 563 6279 (Ana Grzunov), +385 91 171 0792 (Maša Barišić)

Napomena: Telefonske pozive primamo isključivo radnim danima (pon-pet) od 9 do 17 h. Ukoliko trebate informaciju izvan radnog vremena, javite se našem administratoru putem emaila.

crossmenu