Tečajevi

Uz nesvakidašnju kombinaciju neformalnog, a ozbiljnog mentorstva Ane, Maše i njihovog tima, tvoje ruke stvarat će radove koje ćeš s ponosom izložiti radoznalim pogledima.

Prethodno znanje i talent - nepotrebni! Čak ako misliš da si likovno najnetalentiranija osoba na svijetu - u Ateljeu na br. 1 će te razuvjeriti.

Atelje ekipa odgovorno i na temelju višegodišnjeg iskustva tvrdi da se u svakom od nas nalazi kreativac, samo mu treba pokazati kako da izroni.

Želiš malo "zaprljati" ruke?

Radionice i tečajevi održavaju se u predvečernjim satima u Ulici Republike Austrije 1.

Tečajevi traju mjesec, dva ili tri. Broj mjesta na tečajevima je ograničen, ali upisi su svakih nekoliko mjeseci. Kako biste osigurali svoje mjesto na tečaju, potrebno je ispuniti prijavnicu. Obavijest o upisima objaviti ćemo uvijek ranije (tu i na društvenim mrežama), ali ako želite da vas podsjetimo - možete se prijaviti na newsletter.

Više o voditeljima, upisima i programu možete pronaći niže.

Frendica se udaje, mama ima rođendan. Tata se dosađuje u zasluženoj mirovini, brat i sestra neznaju što bi nakon posla? Imamo ideju za svakoga od njih...
POKLON BON

Crtanje

VODITELJ/ICA: Maša Barišić

Bez obzira jel’ tvoj radni notes izgleda kao kroki bilježnica najvećeg crtača ikad ili ju krasi čiča Gliša u sto i jednoj varijanti, postoji samo jedan Atelje, onaj na broju 1, gdje nije važno kako crtaš, već samo želiš li naučiti crtati.

Linijom, znakom, mrljom ili točkom - nije ni važno, na radionici crtanja u 8 dvosatnih termina naučit ćeš kako predmet, pojavu ili svoju neku briju u glavi prebaciti iz 3D na 2D. Crtanje prostora i stavljanje u perspektivu postat će tvoja nova snaga, a svemu će te naučiti umjetnica Maša Barišić.

raspored

pon

uto

sri

čet

pet

sub

ned

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.12. u 17 h, božićna radionica za djecu

4.12., 17-18.30 h, radionica oslikavanja gotovih šalica (za odrasle)

 

 

11.12., 17-19 h, radionica izrade keramičkih ornamenata za Božić (za odrasle)

15.12., 17-19 h božićna radionica, izrada keramičkih svijećnjaka (za odrasle)

raspored

Prijavi se na newsletter

ATELJE NA BR.1, Ulica Republike Austrije 1, 10000 Zagreb, OIB: 34982984828

E-mail: ateljenabr.1@gmail.com

 

crossmenu