Pop-up radionice

Kratke i slatke, povremene, jednodnevne, dvosatne - one su pop up kreativne radionice u Ateljeu na br. 1! Proslavi rođendan s nama, izvedi bolju polovicu na dejt ili ukradi par sati za sebe.

Obavijest o pop-up radionicama objaviti ćemo nekoliko tjedana ranije (tu i na društvenim mrežama), ali ako želite da vas podsjetimo - možete se prijaviti na newsletter.

Pop up petak

Nakon radnog tjedna vrijeme je za art. Svratite u Atelje na pravo pop up druženje! Odmorite oči na kakvoj dobroj izložbi, prominglajte s nama i drugim kreativcima. Uz umjetnička djela i kreativne teme brzo vas opuštamo od napornoga tjedna. Jedva vam to čekamo dokazati u praksi!

Pop up rođendan

Slavi ti se nekako potpuno neklasično? Imamo ideju kako to ostvariti! Za tebe i tvoju ekipu ili za tvog klinca i njegove vršnjake organiziramo rođendansku likovnu radionicu u Ateljeu. Slikajte (se) kod nas i umaljajte ruke! Naš pop up rođendan je genijalna prilika da pokloniš izazov svakom svome gostu. Kući svi odlaze s kreativnim radom, svojim ruku djelom kao trajnom uspomenom. Naravno, na tebe i odličan provod!

Pop up Date night

Pobjegnite tamo gdje je sve po vašem! Tvojoj boljoj polovici i tebi pružamo mogućnost da stvarate svoj svijet: kreativan, opušten i u raznim bojama. Uz old school svjetlost svijeća i čašu dobrog vina provedite večer u našem Ateljeu. Slikajte i oblikujte, kradite trenutke: jer umjetnost i ljubav uvijek idu zajedno!

Art izlazak

Ti, tvoje frendice / frendova, koja boca vina ili hladno pivo – a sve to uz dvosatnu kreativnu praksu! Kreativni izlazak naša je nova ponuda osmišljena za sve koji se žele dobro zagrijati prije izlaska u grad i/ili kreativan  „we time“ u omiljenom društvu.

Ti i tvoja ekipa možete odabrati jednu aktivnost iz naše ponude i njoj se posvetiti čitava 2 sata, uz stručan i opušten support naših voditelja koji će iz vas izvući ono najbolje. Osim prilike da se super zabavite i zajedno naučite nešto posve novo, kreativan izlazak je i zgodna šansa da skupa iznenadite nekog sedmog frenda – i to zajedničkim poklonom od čitave ekipe! Možete mu napraviti rođendanski dar ili grupni poklon kada diplomira, a da bude baš po njegovome ukusu – i zajednički osmišljen u frendovskom brainstormingu!

U ponudi imamo sljedeće aktivnosti, a ti biraj najbolju za sebe i ekipu: 

  • Keramika
  • Crtanje
  • Ilustracija
  • Stop animacija

Cijena Art izlaska:

300 kn po osobi koja uključuje:

- kreativna radionica po želji u trajanju od 2 sata (ili više po dogovoru)
- sav potreban materijal i pribor za izradu
- piće (vino i/ili pivo/sok)- u slučaju odabira keramike, uključeno je pečenje i glaziranje izrađenih predmeta
- stručno vodstvo naše voditeljice koja vas uvede u aktivnost, a dalje je "tu negdje" ako zapne


350 kn po osobi koja uključuje:

- kreativna radionica po želji  u trajanju od 2 sata (ili više po dogovoru)
- sav potreban materijal i pribor za izradu- piće (vino i/ili pivo/sok)
- u slučaju odabira keramike, uključeno je pečenje i glaziranje izrađenih predmeta
- stručno vodstvo naše voditeljice koja vas uvede u aktivnost, a dalje je "tu negdje" ako zapne
- ručno oslikavanje već gotovih šalica koje su idealne za poklon

400 kn po osobi za veće, organizirane grupe

Javi nam se na ateljenabr1@gmail.com da dogovorimo detalje, a onda vas sve čekamo ispod našeg krova! Materijal i cuga bit će naša briga, a vi nam donesite samo svoju maštu!

raspored

pon

uto

sri

čet

pet

sub

ned

17 - 19
keramika
(početno)

17 - 19
keramika
(početno)

 

17 - 19
keramika
(početno)

19-21
keramika
(početna)
popunjeno

 

 

 

19-21
keramika
(napredno)

 

 

 

 

 

19-21
keramika
(početna)

 

Slikanje 
17-19h
(početno)

Crtanje
17-19h
(početno)

raspored

ATELJE NA BR.1, Ulica Republike Austrije 1, 10000 Zagreb, OIB: 34982984828 ateljenabr.1@gmail.com, +385 95 563 6279
crossmenu