Laboratorij zabave i Atelje na br. 1 vole se javno, i to od samih početaka. Može se čak reći da je Atelje u ovoj priči zapravo mlađi brat. No, vratimo se ipak malo u prošlost.

Laboratorij zabave osnovale su dvije kreativke koje se, zahvaljujući svojim (međusobno različitim) afinitetima, ljubavima i strastima, savršeno nadopunjuju. I dok je jedna od njih - Dijana Zorić, rođena performerica čijim venama kolaju najljepše priče, druga - Ana Grzunov, svoju kreativnost, među ostalim, izražava i kroz likovnost. Njihovi se snovi, ideje i zamisli uspješno isprepliću već više od 7 godina, pa je tako Laboratorij zabave postao jedinstveno mjesto u gradu gdje možete proslaviti najzabavniji rođendan, provesti čitavo ljeto u najluđim, ali i edukativnim kampovima, osigurati si nezaboravan korporacijski event ili pak doista svašta lijepoga naučiti na najrazličitijim radionicama.

A iz jedne takve radionice – pogađate, likovne, rodila se ideja o nastanku Ateljea na br. 1. Naime, Ana je ubrzo shvatila kako postoji ozbiljan interes za učenjem likovnih tehnika i vještina u kombinaciji sa sjajnim druženjem, te je, ohrabrena tom spoznajom, zajedno s kolegicom Mašom Barišić, otvorila Atelje na br. 1. I tako se ove dvije priče nastavljaju razvijati svaka u svom smjeru, ali istodobno se međusobno podržavajući u svakoj prilici. Tako
će, na primjer, ekipa Ateljea i njihove kreativne ideje biti dio svakog korporativnog eventa u organizaciji Laboratorija zabave.

Primjera ima puno, kao i veselih suradnji kojih si, također međusobno, želimo još jako, jako puno!

www.laboratorijzabave.hr

raspored

pon

uto

sri

čet

pet

sub

ned

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.12. u 17 h, božićna radionica za djecu

4.12., 17-18.30 h, radionica oslikavanja gotovih šalica (za odrasle)

 

 

11.12., 17-19 h, radionica izrade keramičkih ornamenata za Božić (za odrasle)

15.12., 17-19 h božićna radionica, izrada keramičkih svijećnjaka (za odrasle)

raspored

Prijavi se na newsletter

ATELJE NA BR.1, Ulica Republike Austrije 1, 10000 Zagreb, OIB: 34982984828

E-mail: ateljenabr.1@gmail.com

 

crossmenu