Nađi svoj br.1 i podrži Atelje!

Još se uvijek stignete uključiti u kampanju „Pomozite Ateljeu na br.1 da prezimi“ koju smo pokrenuli da preživimo lockdown. Naime, kao što mnogi već znate, Atelje još uvijek ne održava radionice jer za to još nemamo dopuštenje Stožera. Čvrsto se nadamo da će stići uskoro i da se ubrzo opet vidimo u Ateljeu! A dok nije tako, kampanja ide dalje! Držimo je otvorenom sve do kraja veljače. Svi koji se žele uključiti i podržati nas, mogu to učiniti donacijskom uplatom iznosa po izboru ili uplatom jedne (ili više) opcija po želji. Vašu ćemo uplatu iskoristiti za pokrivanje troškova stanarine i režija našeg (trenutno praznog) prostora u Austrijskoj u kojem se, sigurni smo, uskoro vidimo! U nastavku vam predstavljamo opcije za podršku, a vi odaberite što je vaš br.1!

#Podrži Atelje kupnjom hand made šalice

Za uplatu od 20 eura na adresu vam stiže naša hand made keramička šalica s natpisom „Ti si br.1“. Zašto baš ta poruka? Pa, jer nema bolje za početak dana! Ima snagu kave i fini okus čaja, a drži vas na nogama još bolje nego oni! A u svemu tome, potpuno je iskrena – jer svi smo mi br.1, svatko na svoj način!

#Izvedi nekog van i podrži Atelje

Za uplatu od 50 eura vodimo vas van! Točnije, unutra – u Atelje na br.1! Kad ponovno otvorimo Atelje, Vama i još jednoj osobi koju odaberete priuštit ćemo kreativan izlazak u jednu od naših jednodnevnih pop up radionica po izboru. Zajedno u grupi s još mnogo kreativaca, skupa ćete stvarati i puniti baterije – a vaša djela, naravno, idu s vama kući!

#Rezerviraj tečaj i podrži Atelje

Za uplatu od 100 eura dobivate (više)mjesečno kreativno druženje u Ateljeu na br.1 i antistres oduške nakon radnog vremena. Možete odabrati jednu od radionica (koju god želite, a imamo u ponudi) i, pod stručnim vodstvom naših mentora, do daske osloboditi svoju kreativnost!

Ne želite ništa, no htjeli biste pomoći?

I to je isto moguće! Ako želite podržati Atelje dobrovoljnim prilogom (u iznosu po želji), možete to učiniti sve do kraja veljače. Uplatom na naš račun omogućit ćete nam pokrivanje stanarine i režija u vrijeme kad to, nažalost, ne možemo sami. Tako ćete nam pomoći da stojimo na nogama, sve dok opet (napokon!) ne krenemo s radom!

Za odabranu uplatu kliknite na link:

https://gogetfunding.com/ateljenabr1/

Hvala što ste s nama i mislite na nas – uskoro se vidimo na našem starom mjestu!

raspored

pon

uto

sri

čet

pet

sub

ned

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.12. u 17 h, božićna radionica za djecu

4.12., 17-18.30 h, radionica oslikavanja gotovih šalica (za odrasle)

 

 

11.12., 17-19 h, radionica izrade keramičkih ornamenata za Božić (za odrasle)

15.12., 17-19 h božićna radionica, izrada keramičkih svijećnjaka (za odrasle)

raspored

Prijavi se na newsletter

ATELJE NA BR.1, Ulica Republike Austrije 1, 10000 Zagreb, OIB: 34982984828

E-mail: ateljenabr.1@gmail.com

 

crossmenu