Alternatinovo by Atelje na br.1 – pokloni za sretno zaljubljene u umjetnost

Bliži se Dan zaljubljenih, a vi mu niste ljubitelj? Ili ste pak nepovratno zaljubljeni u umjetnost? U svakom slučaju, mi smo kombinacija – volimo mi ljubav, no vrag nam ne da mira. U to ime i s punom odgovornošću za oboje, naša je Maša osmislila alternatinovsku kolekciju za unutra i van. Riječ je o satiričnim ilustracijama / plakatima na temu „Sama ću si slomit srce“, koji već krase mnoge zidove u gradu i koje ste nam razgrabili na prošlogodišnjoj izložbi, a ujedno i proslavi Alternatinova u Ateljeu.

Alternatinovo plakati Mašin su odgovor na često lud i divlji svijet u kojem živimo i u kojem sve više, kako pojedinačno tako i generalno, fali onog najvažnijeg – ljubavi, empatije i razumijevanja. I to ne samo kad su u pitanju ljubavne veze, već i ekološka, socijalna i ina pitanja čiji odgovor pokušava(mo) pronaći kroz umjetnost. Ili u nju bježi(mo) da zadrži(mo) razum!

S obzirom da i ove godine želimo priuštiti sretno i kreativno Alternatinovo svima koji slave, nudimo vam ponudu koju ćete voljeti. Sve alternatinovske plakate koje imamo u ponudi možete naručiti i kupiti online, a osobno ih preuzeti u našem Ateljeu. Ako vam ne paše dolazak do nas, plakat vam možemo poslati i poštom – čak ako ne uspije stići do Valentinova, zna(j)te da Alternatinovo traje svaki dan. I uvijek se u njega iznova zaljubljujemo!

Cijena jednog plakata: 149 kn

Narudžbe primamo na: ateljenabr.1@gmail.com

raspored

pon

uto

sri

čet

pet

sub

ned

17 - 19
keramika
(početno)
popunjeno

17 - 19
keramika
(početno)

 

17 - 19
keramika
(početno)

19-21
keramika
(početna)
popunjeno

 

 

 

19-21
keramika
(napredno)

 

 

 

 

 

19-21
keramika
(početna)

 

Slikanje 
17-19h
(početno)

Crtanje
17-19h
(početno)

raspored

ATELJE NA BR.1, Ulica Republike Austrije 1, 10000 Zagreb, OIB: 34982984828 ateljenabr.1@gmail.com, +385 95 563 6279
crossmenu