Otvorene prijave za nove radionice

Prijave, pozor, sad!

Otvorili smo prijave za nove radionice i sve vas jedva čekamo vidjeti na pragu!

A iza toga praga, za svakoga po svašta. Zasluženi 'me time' nakon radnog vremena, onaj sretni osjećaj kad ugasite mobitel – sve ono što nam svima treba da u sve luđem svijetu ostanemo normalni! Kod nas ćete stvarati film iz svoje glave, čistiti si misli i prljati si ruke – i sve to uz budno, no nježno mentorstvo domaćih umjetnika i izložbenjaka. Govore „na hrvatskom“ i iz prve ruke, blago vuku ono najbolje iz vas – i nemojte pomisliti da to neće pronaći, jer pod svakom kožom leži kreativac. Uvijek ga je samo potrebno razbuditi, a mi to zdušno činimo i onim najpospanijima.

Dođite do nas i sami se uvjerite! U nastavku pogledajte što sve ima kod nas, a onda odaberite ono baš za sebe. Izbor je sljedeći:

Tečajevi / radionice

Imamo 10 tečajeva / radionica u trajanju od jedan, dva ili tri mjeseca, ovisno o tome kojeg odaberete. Držimo ih u popodnevnim, predvečernjim i večernjim satima, sve u našem prostoru kojeg ćete voljeti – šarmantni vintage stan s visokim stropovima koji sam po sebi poziva na stvaranje. Za toplijih mjeseci radimo i vani, u zelenome chillu parka preko puta. Ne trebamo vam reći da ti mjeseci dolaze i da i vas čeka mjesto ispod sunca! Zato, klik na naše tečajeve i nađite baš svoj, a onda se prijavite i budite brzi – mjesta na njima se jako brzo pune, a broj polaznika nam je ograničen! https://ateljenabr1.com/tecajevi/

Pop up radionice

Često nam je potrebno malo osvježenja, a pop up radionice daju vam baš to. Držimo ih povremeno i traju po dva sata, a s njih kući odlazite pjevajući – a u torbi nosite svoje rukotvorine!

Poklon bon

Želite li iznenaditi nekog jako dragog, to možete učiniti našim poklon – bonom u obliku mjesta na odabranom tečaju. Za daljnje nam se akcije javite na mail da skupa dogovorimo pozitivan šok – jer njime obično ljudi reagiraju kad čuju da su dobili tečaj po svom guštu!

Kreativni izlazak

Fora zagrijavanje za izlazak u grad ili mirna večer u kreativnom stvaranju dva su „filma“ našeg kreativnog izlaska. Nudimo ga za vas + 5 vaših ljudi. Zajedno u grupi s drugim kreativcima, skupa ćete stvarati uz odabranu umjetnost. I koju čašu vina ili hladno pivo! Izlazak traje dva sata, a sve što ondje napravite, ide s vama doma!

Atelje date night

Specijal za parove. Ako vam je dosta klasičnih izlazaka, provedite dejt na pravi filmski način – uz bocu vina, svijeće i zajedničku umjetnost. Naravno, kući nosite nove cool uspomene – koju ste iz(g)radili vlastitim rukama!

Art rođendan

Proslavite kod nas kao nigdje do sad! Za vas i vaše ljude (ili vašeg klinca i njegovu ekipu) radimo art rođendan uz odabranu umjetnost. Dva sata slikajte, stvarajte i oblikujte, a sve što napravite ponijet ćete kući – jer, kad vi slavite rođendan kod nas, svi vaši gosti otići će s poklonom!

Hand made pokloni

Kad smo kod poklona! Ako tražite nešto potpuno neklasično, kod nas ćete pronaći pravu malu riznicu – hand made proizvode domaćih umjetnika za svačiji ukus, ma kako bio „svoj“ i teško pogodljiv!

https://ateljenabr1.com/proizvodi/

Team buliding

Za kompanije organiziramo kreativni team building kojeg dodatno personaliziramo u skladu s vašom strukom i poslovnom kulturom. Kreativni tip team buildinga sad je hit u svijetu, ne pitamo se zašto jer iz prakse znamo – kroz kreativnost se javljaju odlične ideje, a odlične ideje pokreću sjajne poslove!

https://ateljenabr1.com/team-building/

raspored

pon

uto

sri

čet

pet

sub

ned

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.12. u 17 h, božićna radionica za djecu

4.12., 17-18.30 h, radionica oslikavanja gotovih šalica (za odrasle)

 

 

11.12., 17-19 h, radionica izrade keramičkih ornamenata za Božić (za odrasle)

15.12., 17-19 h božićna radionica, izrada keramičkih svijećnjaka (za odrasle)

raspored

Prijavi se na newsletter

ATELJE NA BR.1, Ulica Republike Austrije 1, 10000 Zagreb, OIB: 34982984828

E-mail: ateljenabr.1@gmail.com

 

crossmenu